Mail info@digidenk.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

DIGITALE TRANSFORMATIE

Jawadde dadde. De Maya’s hadden het voorspeld: in 2012 zou de wereld vergaan. Dat is niet gebeurd maar de oude economie is dan wel vergaan. Bestaande wetmatigheden en gewoontes die van generatie op generatie werden overgedragen zijn dusdanig veranderd. Een boeiende tijd maken we nu mee. Een tijd tussen de oude economische wetmatigheden en de nieuwe economie.

We zweven er ergens tussenin. In 2030 gaan we landen. In 2030 krijgen we terug een vaster kader en zullen we het nieuwe normaal ervaren.

En wat zullen we dan ontdekken als we achteruit kijken? Je zal twee soorten bedrijven hebben. De bedrijven die hun gewone routines behouden en die wellicht zullen verdwijnen en de bedrijven die de digitale transformatie hebben doorgevoerd. Die zullen springlevend zijn.

Ongeacht of het bedrijf klein of groot is, dat aspect speelt geen rol, zal jij ook in 2030 ontdekken dat de bedrijven die de kracht hadden om zich te veranderen, verder groeien en de digitale transformatie koesteren.

Waarom moeten we de digitale transformatie doormaken?

Peter legt je in onderstaande video uit waarom het belangrijk is dat jij ook digitaal gaat denken:

Waarom digitaal transformeren?
N
og even alles op een rijtje:

Minder en minder arbeidskrachten op de markt. De lonen zullen stijgen, bepaalde jobs zullen moeilijk tot niet worden ingevuld. Dankzij digitalisering zal jij minder arbeidskrachten nodig hebben.

Herhaaldelijke communicatie vraagt veel tijd en rompslomp. Soms is er dubbel werk mee gemoeid. Het repetitieve werk kan perfect gedigitaliseerd worden zodat de operationele kosten verminderen.

Aandacht geven aan klanten vraagt tijd, veel tijd. Tijd die we niet hebben. Dankzij digitalisering krijgt elke klant van jou de tijd die hij/zij verdient. Een klant die aandacht krijgt, koopt meer.

Zonder extra inspanningen zal de klant veel meer beleven in de klantenreis. Dankzij digitalisering hoeft ons dat geen extra moeite te kosten.

De behoeften van de klant zullen veel sneller wijzigen. Snel inspelen op de noden van klanten kan dankzij een grondige digitalisering.

Dit zijn vijf van de honderden redenen om een digitale transformatie door te maken. Hoe komt het dat bepaalde ondernemers (eigenlijk de meeste ondernemers) twijfelen? Omdat ze zich niet open stellen voor het nieuwe normaal.

Gelukkig heb jij wel een open geest. Ontdek vandaag nog wat DigiDENK voor jouw bedrijf zal betekenen.