Mail info@digidenk.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

DIGITALE TRANSFORMATIE

Waarom moeten we de digitale transformatie doormaken?

Peter legt je in onderstaande video uit waarom het belangrijk is dat jij ook digitaal gaat denken:

Waarom digitaal transformeren?
N
og even alles op een rijtje:

Minder en minder arbeidskrachten op de markt. De lonen zullen stijgen, bepaalde jobs zullen moeilijk tot niet worden ingevuld. Dankzij digitalisering zal jij minder arbeidskrachten nodig hebben.

Herhaaldelijke communicatie vraagt veel tijd en rompslomp. Soms is er dubbel werk mee gemoeid. Het repetitieve werk kan perfect gedigitaliseerd worden zodat de operationele kosten verminderen.

Aandacht geven aan klanten vraagt tijd, veel tijd. Tijd die we niet hebben. Dankzij digitalisering krijgt elke klant van jou de tijd die hij/zij verdient. Een klant die aandacht krijgt, koopt meer.

Zonder extra inspanningen zal de klant veel meer beleven in de klantenreis. Dankzij digitalisering hoeft ons dat geen extra moeite te kosten.

De behoeften van de klant zullen veel sneller wijzigen. Snel inspelen op de noden van klanten kan dankzij een grondige digitalisering.

Dit zijn vijf van de honderden redenen om een digitale transformatie door te maken. Hoe komt het dat bepaalde ondernemers (eigenlijk de meeste ondernemers) twijfelen? Omdat ze zich niet open stellen voor het nieuwe normaal.

Gelukkig heb jij wel een open geest. Ontdek vandaag nog wat DigiDENK voor jouw bedrijf zal betekenen.